Založ si blog

Kedy ju uvidíme v Lets Dance?

 

Skutočne si nepamätám toľko atakov, ktorým by  čelil minister kultúry SR ďalej len MK SR), ako je tomu v prípade terajšej ministerky kultúry SRMartiny Šimkovičovej.

Chválabohu, bol som ušetrený vidieť osobne priam hysterický krik, ktorý pri jednom z protestov vydával jeden človek – herec a predtým diplomat. Viem  o tomto  kriku sprostredkovane od človeka, ktorý sa okrem pedagogických hýbal v čase pred dôchodkom aj v kultúrnych kruhoch.

 

“Oslíčku, otřes se!”

Je skutočne veľká hromada videií o tom, akú by podľa “niekoho” mala mať  kultúra podobu. Tu pozerá ako na nejakú, prepytujem, sviatosť  na javisku vystupujúca, na erotickú pomôcku, a potom máme zrejme nový druh tanečného “umenia” – kombinácia záchvatu s miernymi elektrošokmi. Keď som sledoval na sociálnych sieťach toto “umenie, “ tak som skutočne nevedel: smiať sa či plakať. Smiať sa nad “tanečníkom,“ ktorého “umením” je vrtieť sa dookola s veľkou taškou, aby sa po tomto vrtení hodil na neďaleký (zrejme) kožený gauč. Potom bolo video, načo všetko išli príspevky na podporu “umenia”. Sumár by bol asi, že išlo o projekty (honosný názov), ktoré podporovali svojim zámerom prezentáciu fetišizmu a ďalších praktík. Pred časom tomu všetkému nasadil korunu predseda progresívcov, ktorý  tanečné “umenie” svojej partnerky obhajoval ako lev. Pozrite si malú “ochutnávku” tohto vraj umenia.  Čo na záver? Hádam len lakonické konštatovanie, že   “svetovo uznávaná tanečníčka” by sa mohla prezentovať napr. V Lars  Dance, nie?     

 

https://www.facebook.com/reel/521076820535515

 

video a ukážka tanečného  „umenia“  z Fb profilu Milana Horeličana                   

 

 

Ako sa hrá s ohňom?

23.09.2024

Aj dnes ráno som v chladničke nemal žiadneho zeleného mužíčka s obtiahnutým kvérom, ktorí by na mňa namieril. Prečo na úvod takto ironicky? Najmä opozičná časť mediálneho spektra v SR ( to sú tí, ktorí sa búchajú do pŕs, akí sú demokrati a za chrbtom majú v ruke dýku, a ak si s nimi dovolíte nesúhlasiť, sú schopní vás okrem slovného lynču ňou aj [...]

Ovládneme nebo, Slnko, dážď! !!

21.08.2024

Vrchnú náčelníčku Únie národov museli po kolapse previesť do nemocnice. Dozvedela sa totiž, že matička Zem má 29 sopiek, ktoré každý deň vypúšťajú so atmoaféry 120 OOO ton CO2.Rozbolela ju hlava. “Je to niečo nehorázne,” šeptala si s obkladom na čele, ležiac na nosidlách. Vedľa stojacemu tajomníkovi, stojacemu pred ňou v úctivom predklone pomedzi zuby zasyčala [...]

Ako sa odpútava pozornosť?

30.07.2024

Poniektorí predstavitelia strán “demokratickej” opozície v SR si, dovolím si tvrdiť, tento spôsob, osvojili veľmi dobre. Napríklad taký generál armády cínových vojačikov. Keby nebolo Smeru či rovno Fica, doslova a do písmena vyšumí nielen on ako šumienka. Pre úplnosť musím priznať, že nejaká – tá výhrada mňa ako občana voči “vládnym” poslancom by [...]

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

Nasralláh

Smrť Nasralláha: Čaká Izrael masový útok Hizballáhu? Irán nechce, aby konflikt explodoval, vraví expert

28.09.2024 14:46

Odborník na Blízky východ James Dorsey reagoval na to, že Izraelu sa podarilo pri leteckom útoku v Bejrúte zabiť šéfa hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha.