Založ si blog

Ako sa hrá s ohňom?

Aj dnes ráno som v chladničke nemal žiadneho zeleného mužíčka s obtiahnutým kvérom, ktorí by na mňa namieril. Prečo na úvod takto ironicky?     

Najmä opozičná časť mediálneho spektra v SR ( to sú tí, ktorí sa búchajú do pŕs, akí sú demokrati a za chrbtom majú v ruke dýku,  a ak si s nimi dovolíte nesúhlasiť, sú schopní vás okrem slovného lynču ňou aj preklať). Máme tu “bububu”v podstate na dennej báze už nejaké dva roky.

 

Ako iskria flintičky?

Ako niekdajší vojak ZVS v zálohe  viem, že vcelku zaujímavo. Túto “zaujímavosť” si (vraj) fiktívne predstavili blázni z liberálnej časti spektra v SR, ktorí v plátku “PODZEMNÝ KURIÉR” predstavili  víziu, akoby mohla vypadať kuca – paca, ktorá by prišla z Východu. Osobne som sa musel nad týmito bláznami pousmiať a predstaviť si ich v maskáčoch, s flintičkou na pleci, ako “udatne” bránia SR pred nejakou imaginárnou hrozbou z Východu….? Možno so mnou nebudete súhlasiť, ale ak toto nie je šírenie poplašnej správy, tak potom skutočne neviem!!!

 

A pritom platí (aspoň ja to tak viem), že keď niekoho (myslené všeobecne) NEdráždite, tento nemá dôvod  útočiť… Avšak nájdu sa blázni, ktorí provokujú a provokujú… Chcú vari aj autori tohto “novinárskeho” zvratku, aby sme dospeli do situácie, keď živí budú závidieť mŕtvym?

Kedy ju uvidíme v Lets Dance?

23.09.2024

Skutočne si nepamätám toľko atakov, ktorým by čelil minister kultúry SR ďalej len MK SR), ako je tomu v prípade terajšej ministerky kultúry SRMartiny Šimkovičovej. Chválabohu, bol som ušetrený vidieť osobne priam hysterický krik, ktorý pri jednom z protestov vydával jeden človek – herec a predtým diplomat. Viem o tomto kriku sprostredkovane od človeka, [...]

Ovládneme nebo, Slnko, dážď! !!

21.08.2024

Vrchnú náčelníčku Únie národov museli po kolapse previesť do nemocnice. Dozvedela sa totiž, že matička Zem má 29 sopiek, ktoré každý deň vypúšťajú so atmoaféry 120 OOO ton CO2.Rozbolela ju hlava. “Je to niečo nehorázne,” šeptala si s obkladom na čele, ležiac na nosidlách. Vedľa stojacemu tajomníkovi, stojacemu pred ňou v úctivom predklone pomedzi zuby zasyčala [...]

Ako sa odpútava pozornosť?

30.07.2024

Poniektorí predstavitelia strán “demokratickej” opozície v SR si, dovolím si tvrdiť, tento spôsob, osvojili veľmi dobre. Napríklad taký generál armády cínových vojačikov. Keby nebolo Smeru či rovno Fica, doslova a do písmena vyšumí nielen on ako šumienka. Pre úplnosť musím priznať, že nejaká – tá výhrada mňa ako občana voči “vládnym” poslancom by [...]

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.