Založ si blog

Hrdosť každým dúškom?

V roku 2019 prišla Európska komisia so zoznamom výrobkov z plastu, ktoré zaradila na zoznam minimálne  výrobkov, ktorých  pravidlá fungovania sa musia  zmeniť a maximálne, s ktorými sa rozlúčime….  Jedným z výrobkov v prvej skupine sú vrchnáky z plastových fliaš. Tie  majú byť po novom pripevnené  neoddeliteľne k fľaši.

V roku 2024 sa fungovanie Európskej únie (EÚ)dostáva do krízy, pričom z viacerých strán sa ozývajú hlasy, podľa ktorých EÚ čelí nie výzvam, ale riešeniu problémov, ktoré vyvolala.

Z prostredia EK sme do agentúry JPP dostali vizuál návrhu na kampaň, ktorá má pred eurovoľbami  v roku 2024 viesť k zvýšeniu povedomia a hrdosti na EÚ. Podľa zdroja z prostredia Európskej  komisie (EK), ktorý nám pod prísľubom zachovania anonymity prezradil, že v “reklamne pred eurovoľbami bude hrať hlavnú úlohu práve vrchnák pripevnený k fľaši.” Je to podľa tohto zdroja dané aj faktom, že po odpití si z fľaše sa okrem dobrého pocitu z konzumovaného nápoja dostaví aj hrdosť na EÚ. Na zvedavú´otázku reportéra našej agentúry:”AKO sa táto hrdosť má dostaviť?” nám náš zdroj so smiechom odpovedal:”  Pripevnený vrchnák pri odpíjaní z fľaše vyvinie tlak na nos, ktorý sa stlačí a  nadvihne. Človek si ani neuvedomí a každým odpittím si sa mu stlačením nadvihne nos a tým podvedome prejaví hrdosť na úniu…”

foto: archív

Lapá Karol IV. po dychu? (Malý bordel v počte pohlaví I. )

16.07.2024

Keď Karol IV zakladal svojou listinou v roku 1348 po ňom pomenovanú univerzitu v Prahe, určite netušil do akých absurdností sa svet dostane a čo za absurdity sa budú diať na pôde “jeho” univerzity. Prešlo pár storočí, až sme sa dostali do dnešných dní. Niektorí jedinci majú priam ukážkový chaos v počte pohlaví a kričia o dušu spasenú tej skupine, ktorá mala, [...]

O starostiach a “starostiach”.

14.07.2024

Do kategórie “starosti” radím dovolenku. Nie je to starosť, ale predvádzanie sa…. Opantaní peniazmi, konzumom, máme niektorí akosi v láske sa predvádzať… V rôznych anketách v tv či rozhlase o cenách v obchodoch tu odznieva kadečo, zosumarizovane povedané: človek má pocit z blížiacej sa pohromy, ktorá sa má na nás rútiť. “Starosť” [...]

Hlavné motto – žobri?

27.06.2024

K výročiu novembra 1989 chýba síce pár mesiacov, avšak reportérom investigatívneho oddelenia agentúry JPP (jedna pani povedala) sa už teraz podarilo získať zatiaľ predbežné návrhy pamätnej mince k udalostiam 17.11.1989. Predloha vychádza podľa autora predbežného grafického návhu mince z námetu použitého na korunovej československej minci – kľačiacej ženy s [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.