Založ si blog

Ako sa hladká štrkáč po hlavičke? (Normálnosťpri diskusiách o LGBTI sa stratila! Kde je? )II

 

Motto: Ľudské práva vychádzajú zo zákl. potrieb každého človeka, ktoré tak ako ich definoval americký psychológ Abraham Harold Maslow, sú všeobecne uznané širokou odbornou verejnosťou:
fyziologické potreby,potreba bezpečia, istoty,potreba lásky, prijatia, spolupatričnosti,potreba uznania, úcty, potreba sebarealizácie. Ako i sami vidíte, o úchylkách tam nie je žiadna zmienka. Takže to, že deviácie nejaká skupina psychopatov zaradila medzi ľudské práva je čisto politický krok, ktorý sleduje nejaké ciele. A keďže ide o protiprávny krok, neexistuje pre túto fabuláciu ani žiadna právna legitimita.

Zdroj: Internet

 

Dovoľte mi na úvod jednu spomienku, keď sa na jednej nástenke objavila „CHARTA PRÁV…“  To bolo približne v roku 1990. Až do dnešných dní som sa  OSOBNE nestretol NIKDE s tým, že by mal (aspoň) na nástenke niekto  CHARTU povinností. Predvčerom som sa bál zabiť aj komára, lebo jednoducho každý máme  práva…  Čo taký chudák komár,  veď si chce „len“ cucnúť!!!  Zabiť ho? Nemysliteľné, lebo aj ON má svoje  práva. S pomaly druhým mesiacom prázdnin sa nám  na Slovensku začína oteplievať. Okrem slnečných lúčov sa  o „radosť“ postarajú“ aj „Pridy“ Tento, vraj, pochod hrdosti LGBT komunity, sa zmení opäť na nosenie dreva do lesa, v podobe vyhlásení, ako je na Slovensku táto komunita utlačovaná, „ srdcervúce“ litánie, akoby potešilo (túto komunitu) uzákonenie partnerstiev  osôb rovnakého pohlavia, ktoré by (jeho uzákonením) získali právo  napríklad  dediť  po  zosnulom „partnerovi“… Zo životnej skúsenosti (žil som so zosnulou priateľkou ) som osobne pri dedení problém NEZAZNAMENAL!!! Dedičské konanie prebehlo hladko, bez problémov…

Ako príroda dostáva na frak!

V starších  blogoch, ktorého link je na konci  tohto blogu, píšem aj  o situácii  s touto komunitou minulý rok. Pre mňa  jednou z najdôležitejších pasáží je tá, kde sa youtuberka Lívia z portálu Kulturblog NENÁSILNE a slušne pýta  minulý rok účastníkov „Pridu“ v Košiciach okrem iného aj triviálnu otázku, koľko existuje pohlaví. Pokiaľ by som toto (podotýkam) NEZOSTRIHANÉ video nevidel na vlastné oči neuverím( prepáčte mi miernu nezdvorilosť), že niekto strieľa čísla od existencie troch až po 350 pohlaví… A to nehovorím o rastlinstve, kde je to s počtom pohlaví „zábavnejšie“!!!

Ako sme sa kolóniou stali?

Slovenská republika sa mi už nejaký čas javí  ako jeden nesvojprávny subjekt, ktorý (žiaľ cez volených zástupcov, ale našťastie  nie tiež mnou)  omieľa frázy o „solidarite, civilizačnej povinnosti, právach, zachovaní si reputácie v očiach partnerov“. Podobne je to aj v prípade LGBT! Nevedia, nechcú vedieť, či si uvedomujú  autori takýchto vyhlásení AŽ príliš dobre, že týmito vyhláseniami len prilievajú olej do ohňa a snažia sa ZLIKVIDOVAŤ vnímanie sexuality a normálnosti a POPUDIŤ ľudí voči  homosexuálom, ktorých ja osobne považujem za ženy v mužskom tele a naopak! A oháňať sa tým, že vo „vyspelých krajinách  Západnej Európy“ sú partnerstvá ľudí rovnakého pohlavia bežné a my (Slovenská republika) sme jednou z mála krajín, ktoré ich nemám, je aj podľa dvojice homosexuálov, s ktorými som  sa na túto tému minulý týždeň rozprával, dosť úbohé!!! Podľa ich slov sa tým len zbytočne popudzujú ľudia proti tejto komunite!!!

Malý bordel v počte pohlaví

 

Ako sa hladká štrkáč po hlavičke? (Normálnosťpri diskusiách o LGBTI sa stratila! Kde je? )

Maléry jedného kandidáta (Ako sa správne drží taška? )

20.03.2024

Máme kandidátov. Známych, menej známych… Ale čo je najzábavnejšie, z niektorých bývalých politikov sa nám zrejme stávajú „kajúcnici“ a rozprávajú o tom, ako to v slovenskej politike v minulosti chodilo. O pár dní sú voľby prezidenta. Osobne sa na ne dívam cez prsty, ten „môj“ kandidát má malú šancu. Ale, ako by povedal optimista, šanca tam stále [...]

Ako zvíťaziť nad „modernosťou“?

19.03.2024

Vraj sme moderní. Máme rôzne technické výdobytky (výdobytky?), pomaly ani nemusíme vyjsť z domu, aj ten nákup nám dovezú…. Pokiaľ sa ale rozhodnete nakupovať po starom, čo je tiež zábava, tak idete do potravín osobne. Tmolíte sa medzi regálmi, v predajni znie pomalá muzika a pokiaľ nemáte zoznam, nakúpite aj čo by ste nechceli. Pri pokladni dlhý rad, tak [...]

Tri veľké pukliny v štáte

12.03.2024

Puklina právna: Najmä od volieb 2023 tu počúvama slová o nejakom „ohrozovaní“ právneho štátu. Dovoľte mi teda otázku: Čo sme tu mali do volieb 2023? Kde boli podobné hlasy, keď na Slovensku určovali život doslova miestodržiteľské vyhlášky bývalého hlavného hygienika? A na internete sa objavili aj štúdie v podobe oznamov, že Slovensko má byť nejakou [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?