Vznikne v SR nové ministerstvo? (Ako usmrtiť iný názor VII)

17. júna 2020, stefanmichalik, spoločnosť

Priznám sa, že ma až mrazí zo správ, ktoré obsahujú slovo „boj“.  Mráz sa zmení v hnus a otázku:“ Na čo  sa tu  vyše 30 rokov hráme?“ Čo sa vlastne zmenilo? Človek má podobne ako pred rokom 1989, ak môžem použiť ten odborný výraz, „primárny a sekundárny svet.“  Hovorí iné v okruhu svojich blízkych (primárny svet)a iné hovorí v okruhu  svojich kolegov v práci (svet sekundárny). Fakt, že práve funkcie  odhaľujú skutočné vnútro človeka, je druhoradý… Ozvali aj niektoré strany a straničky, ktoré sa v človeku snažia vzbudiť dojem, že práve ony sú tými najpovolanejšími bojovníkmi za názorovú čistotu, ktorá NEBUDE ohrozovať budovanie liberálnej demokracie a krajších zajtrajškov. Jednoducho: SR sa aj vďaka tomu má zrejme stať krajinou, kde sa ľudia nebudú báť zomierať…

Iný názor sa nenosí!

Pokiaľ si dovolíte zapochybovať o niečom,  poprípade ste niečo čítali, je to zaručene hoax. Veď najpravdúcejšiu pravdu píše aj portál, ktorého „redaktori“ sa s prosbou, rovnajúcej sa žobraniu, objavujú v stupídnych reklamách, kde sa vás snažia presvedčiť, že práve ich podporou zachránite upadajúcu žurnalistiku. Ako spojená nádoba človeku napadne otázka, či možno v SR hovoriť  o novinároch, alebo skôr o hlásateľoch zámerov majiteľov vydavateľstiev, ktoré dané tlačené médium vlastnia a vydávajú?

Ako vznikajú fleky za zásluhy!

V SR sa  stalo akousi módou vytvárať  teplé miestečka  „za zásluhy.“ Matky detí jedného  politika, ktorý sa nás na bilboardoch pred  poslednými voľbami snažil presvedčiť, že myslí srdcom, sú na finančne teplých miestečkách v parlamente…  Nezávidím, konštatujem!!!  Spomedzi pestrej palety známych a menej známych figúrok nám ostáva len Biela vrana. Za  jeho (ne) odôvodnenú „prácu“ pri „odhaľovaní“ vraj extrémistov, ktorí sa snažia (na)rušiť boj (vidíte, stále sme v napätí a bojujeme!!!) za krajšie a  svetlejšie liberálne zajtrajšky, sa  má stať splnomonencom vlády pre dezinformácie.

Vznikne v SR ministerstvo pravdy?        

Tento pán, ktorý sa akýmsi zázrakom dostal do NR SR,  sa skloňuje (polo) oficiálne ako kandidát na na tento post. Môžeme teda predpokladať, že z nevinnej funkcie splnomocnenca, tu budeme mať čokoro  nového ministra. A, pokiaľ  budete mať  tú  „drzosť“ mať na nejakú vec iný názor, než hlása mainsteam, máte sa na čo  „tešiť“!!!