Ako usmrtiť iný názor?

18. decembra 2019, stefanmichalik, úvaha

 

O 90tych rokoch 20.storočia sa okrem existencii zločineckých skupín hovorí aj ako o rokoch s relatívne veľkou slobodou slova. Existovalo viacej vydavateľstiev a viacej denníkov a bol menší tlak podriaďovať všetko svoje konanie mantre, ktorou sú dnes peniaze…

Boli tlačené médiá „oficiálne“ a potom tie, o ktorých sa dnes s takou obľubou hovorí ako o „konšpiratívnych“. V čase konania politického procesu s T.E.Rostasom, ktorý mal ako „konšpirátor“ vraj hanobiť a podnecovať nenávisť, som si pomyslel, čo by asi „znalec“ robil, keby mal „posudzovať“ a jednostrannou „znaleckou“ optikou skúmať napríklad Hlas Slovenska, vychádzajúceho v rokoch 1991-92, uverejňujúceho piesne niekdajšej Hlkinkovej gardy aj s notovou osnovou….

A spomínaný článok Klin Židov medzi Slovanmi? Aké hanobenie? Predpokladám, že to bolo myslené ako sci-fi, či ako nepodarený sen nejakého solaris, ktorý sa ráno prebudil s myšlienkou, že odsúdia Rostasa!!! Zodpovedne môžem prehlásiť, že Zem a vek je obsahovo svojou konšpiratívnosťou oproti napr. Hlasu Slovenska či týždenníku Slovák expres len čajíčkom pre batoľatá!!!